Lid worden van Volvo R Club Nederland

Dit is het inschrijfformulier van Volvo R Club Nederland, de autoclub opgericht door en vóór eigenaren van de Volvo R-modellen 850, S/V70 (-2000), V70 (-2007, S60 (-2007) en de S/V60 Polestar. Volvo R Club Nederland is ingeschreven bij de KvK onder nummer 73676349.

Door het invullen van het formulier geef je aan lid te willen worden. Je gaat daarmee ook akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken. De Privacyverklaring kun je hier lezen.

De kosten van het lidmaatschap bedragen EUR 25,- per kalenderjaar.

Zodra wij je inschrijving en betaling hebben verwerkt, bevestigen we dat per e-mail en sturen wij je het lidmaatschapsnummer toe.

Het lidmaatschap wordt jaarlijks op 1 november stilzwijgend en voor de duur van telkens 1 jaar verlengd. Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk plaats te vinden en dient uiterlijk op 1 november van het lopende kalenderjaar door de club te zijn ontvangen (gebruik hiervoor het e-mailadres ledenadm@volvo-r.nl).

Niet in het bezit van een Volvo R-model?

Wanneer je geen clubauto bezit maar je wil wel de gezamenlijke passie met de  Volvo R-modellen met ons delen, dan bieden we een alternatief lidmaatschap aan. Je wordt dan ‘Vriend van Volvo R Club Nederland’.

Je ontvangt daarmee minimaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief R-Nieuws, krijgt toegang tot onze evenementen (zonder eigen auto) en merchandise en vanzelfsprekend de gelegenheid om op te trekken met een enthousiaste groep R-eigenaren. Met het alternatief lidmaatschap heb je geen stemrecht in de Algemene Ledenvergadering en heb je met de eigen auto geen toegang tot evenementen.

Je lidmaatschap ‘Vriend van Volvo r Club Nederland’ wordt jaarlijks op 1 november stilzwijgend en voor de duur van telkens 1 jaar verlengd. Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk plaats te vinden en dient uiterlijk op 1 november van het lopende kalenderjaar door de club te zijn ontvangen (gebruik hiervoor het e-mailadres ledenadm@volvo-r.nl).