Vriend van Volvo R Club Nederland®

Dit is het inschrijfformulier voor ‘Vriend van Volvo R Club Nederland’, de autoclub opgericht door en vóór liefhebbers en eigenaren van de Volvo R-modellen 850, S/V70 (-2000), V70 (-2007, S60 (-2007) en de S/V60 Polestar. Volvo R Club Nederland is ingeschreven bij de KvK onder nummer 73676349.

Door het invullen van het formulier geef je aan zonder clubauto lid te willen worden. Je ontvangt hiermee minimaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief R-Nieuws, krijgt toegang tot onze evenementen (zonder eigen auto) en merchandise en vanzelfsprekend de gelegenheid om op te trekken met een enthousiaste groep R-eigenaren. ‘Club zijn doe je samen’, is ons motto.

Met het alternatief lidmaatschap heb je geen stemrecht in de Algemene Ledenvergadering en heb je met de eigen auto dus geen toegang tot evenementen. Met de inschrijving ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken. Dat staat beschreven in de Privacyverklaring die je hier kunt vinden.

De kosten van het lidmaatschap bedragen EUR 10,- per kalenderjaar.  Zodra wij je inschrijving en betaling hebben verwerkt, bevestigen we dat per e-mail en sturen wij je je lidmaatschapsnummer toe.

Het lidmaatschap wordt op 1 november van het lopende kalenderjaar stilzwijgend en voor de duur van telkens 1 jaar verlengd. Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk plaats te vinden en dient uiterlijk op 1 november van het lopende kalenderjaar door de club te zijn ontvangen.